Stage & open solliciteren

Bij Lacom is er plaats voor talent!

Wie je ook bent, wat je ook doet, Lacom staat open voor talent in allerlei verschillende vormen. We dragen graag ons steentje bij aan ontwikkeling en ontplooiing van stagiaires of bekijken of er plek is in de organisatie voor iemand die we écht niet zomaar kunnen laten lopen. Laat van je horen!

image

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij en ben je ervan overtuigd dat jouw kennis en kunde onmisbaar is? Of dat jij als persoon gewoon per-fect bij Lacom past? Laat het ons dan zeker weten. We staan altijd open voor nieuw talent om te kijken waar mogelijkheden liggen.

Zorg voor een enthousiaste motivatie, laat weten waarom jij een goede kandidaat bent en op welk vlak. Dan zit je misschien snel met ons om tafel.

Wij hebben je ook wat te bieden

  • Moderne werkplek, zowel het machinepark als de kantoren;
  • Een fijne werksfeer door gemotiveerde collega’s;
  • Als je wil: alle ruimte voor opleiding en doorgroeimogelijkheden.
image

Stage bij Lacom

Bij Lacom ontwikkelen we op hoog tempo. Daar hoort wat ons betreft opleiden bij! We staan open voor stagiaires met verschillende opleidingsniveaus én in verschillende disciplines. Technisch of juist helemaal niet. Geef aan wat jij wil leren en leuk vind of omschrijf desnoods alvast een idee dat je hebt, zodat we weten in welke richting we voor je kunnen zoeken.

De stageopdracht formuleren we samen, zodat zowel jij als wij er iets aan hebben. Geen spek-en-bonen-werk, maar een serieuze bijdrage. Afstuderen? Als het van beide kanten werkt én er is ruimte in jouw functie, dan valt er na afloop misschien wel te praten over een baan!

Meer weten? Neem contact op.

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!